Na het knallende oudejaarsfeest hebben we het nieuwe jaar op 1 januari 2016 in een prachtig theater goed ingeluid. Na een lange busrit konden we inchecken in het hotel, even rust pakken en toen op naar het theater in Jiaxing. De kleedkamers waren heerlijk warm, voor ons dames dan; de heren moesten zich omkleden in de hal, het bekijken waard…vanuit elke hoek konden we ze goed zien.
Het concert ging fantastisch. Wat een energie was er! De zaal was behoorlijk goed gevuld en de mobieltjes van het publiek waren flink aan het werk. Wat een foto’s en wat een filmpjes werden er gemaakt!
Fijn is dat; een zaal die reageert op de acts (maar we zullen nooit weten of ze het echt meenden of dat het een van Rijkswege opgelegd lachje was). Na afloop van het concert stond het publiek te popelen om met ons allen op de foto te gaan. We zijn werkelijk een attractie hier…

’s Avonds hadden we (na alle draaiende) een lopend buffet. Gelukkig konden we het bijhouden. Het was een opluchting dat we de padden die in de aquariums zaten niet in ons diner hebben geproefd. Toch stoppen we nog regelmatig dingen in de mond waarvan we de herkomst niet kunnen achterhalen. Soms is het zelfs de vraag of het groente is of vlees. Het smaakt allemaal goed en tot nog toe is er niemand ziek geworden van het eten.

Toen we onze weg naar het hotel hadden gevonden (het was alweer na elven) verzamelde een aantal van ons zich op één kamer om om twaalf uur het ‘Lang zal ze leven’ in te zetten voor Willeke en Antoine. Hieperdepiep hoera!

Na glazen bier, flessen wijn en bussen Chinese Pringles, gingen bij iedereen de oogjes dicht en de snaveltjes toe.

Foto: travel4two.nl

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search